oleh Ibnuyaacob

Adakah mampu golongan kapitalis Yahudi ini memasukkan nano robot di dalam vaksin H1N1? Atau adakah mereka mampu mengawal seluruh manusia dengan hanya nano robot? Apakah perisian yang terkandung di dalam nano robot?
“Dasar Kawalan Populasi” atau “Dasar Mengurangkan Populasi” penduduk dunia
Semenjak berlakunya penularan wabak H1N1, ia merupakan peluang terbaik pihak Illuminati untuk menjalankan dasar mengawal minda manusia (mind control project). Penelitian kami mendapati pelan induk projek ini adalah ucapan David Rockefeller mengenai kawalan populasi manusia pada satu majlis makan malam anjuran Business Council di Amerika.
Misi kawalan populasi manusia yang dibentangkan oleh Rockefeller bukanlah bermakna mematikan manusia dalam jumlah yang besar. Isu H1N1 sama tarafnya dengan isu SARS, HIV, Birdflu dan lain-lain, ia memang boleh membawa kematian tetapi kematian dalam jumlah yang tinggi adalah sukar dan masih kurang dari 0.5 % daripada jumlah keseluruhan penduduk dunia.
Jadi apakah fungsi virus H1N1?
Ianya berfungsi untuk menimbulkan satu suasana panik dikalangan masyarakat, tokoh-tokoh politik dan kerajaan seluruh dunia. Keadaan panik harus dijana oleh satu elemen yang menakutkan.
Jadi, di dalam situasi ini, elemen tersebut ialah H1N1 manakala tempahan berjuta-juta dos dari seluruh kerajaan dunia dinamakan global panic situation. Ini adalah seni perancangan Illuminati yang sentiasa diamalkan sejak era Revolusi Perancis.
Sesungguhnya kami menjangkakan kemuncak isu wabak selsema babi ini adalah perlaksanaan program-program pemvaksinan secara paksa ke atas masyarakat. Pemaksaan tersebut adalah berkaitan satu projek rahsia Illuminati untuk memasukkan mikrocip-mikrocip ke dalam tubuh manusia.
Penggunaan Nano Robot di dalam vaksin
Satu-satunya syarikat yang digunakan kerajaan Amerika untuk membina mikrocip yang boleh dipasang pada badan manusia ialah VeriChip Corperation. Syarikat yang berpengkalan di Florida ini juga bertanggungjawab dalam membina kapsul-kapsul Radio Frequency Identification (RFID) yang boleh diletakkan di dalam kulit manusia di Amerika.
Umum mengetahui bahawa sejarah penciptaan RFID membuktikan bahawa kapsul berkenaan mampu menyimpan segala maklumat perubatan dan biologi pemakainya tanpa si pemakai itu sedari. Kapsul RFID itu juga boleh diakses oleh satelit dan disampaikan kepada server -server pihak yang mahu memanipulasi data.
Pada awal 2009 ini, didapati VeriChip Corp. telah membuat usahasama dengan syarikat Receptor LLC yang berpengkalan di Minnesota untuk membina satu mikrocip dalam badan manusia yang mampu mengesan virus.
Pengarah VeriChip sendiri iaitu Dr. Scott R. Silvermann mengakui projek sulit ini kepada akhbar WorldNetDaily, beliau menegaskan;
“As we continue to build on our partnership with Receptors, which started with the development of a glucose-sensing RFID implantable microchip, we are moving beyond patient identification to sensors that can detect and identify illnesses and viruses such as influenza,”
“This is an exciting next step for the future of our healthcare division.”
Projek “besar” yang tidak popular ini (sengaja tidak dipopularkan) dilihat sebagai sebab utama Illuminati melancarkan program mewabakkan masyarakat dunia dengan Selsema Babi. Walaupun agak rambang jangkaan kami tetapi sejarah dunia konspirasi telah membuktikan bahawa tiada satu pun yang mustahil di dalam teori-teori konspirasi.
Alasan mengesyaki perkara ini kami asaskan kepada beberapa perkara yang berlaku sepanjang tahun ini berkenaan Selsema Babi iaitu:
- 1 Oktober 2008 - Bush meluluskan dana pembinaan vaksin selsema bernilai USD1.6 juta untuk Institut Tredau dan Makmal Tentera Laut Amerika.
- Januari 2009 - VeriChip dan Receptor LLC menjalin usahasama membina implan mikrocip manusia.
- April 2009 - kes pertama Selsema Babi (SB) dikesan di Mexico.
- 20 April 2009 - seorang doktor pakar yang bekerja di Israel Institute of Biological Research (IIBR) telah ditangkap polis Israel kerana disyaki menjadi perisik kepada Russia tentang maklumat-maklumat pembinaan vaksin di IIBR.
- Mei 2009 - Receptor LLC mengeluarkan kertas kerja ringkas bertajuk “An Intergrated Sensor System For The Detection Of Bio-Threats From Pandemics To Emerging Diseases To Bioterrorism”.
- Ogos 2009 - VeriChip Corp telah menjual 1,000 mikrocip RFID kepada Jabatan Kesihatan Daerah Green River di Kentucky, Amerika tanpa diketahui sebabnya dan tiada sebarang sidang media.
Pemvaksinan masyarakat adalah projek menyuntik mikrocip
Program pemvaksinan secara besar-besaran di seluruh dunia adalah tidak syak lagi ia merupakan satu propaganda kapitalis Zionis untuk melaksanaka suntikan mikrocip ke dalam tubuh badan manusia.
Manakala pengilang-pengilang vaksin seperti Novartis, Baxter, GlaxoSmithKline dan lain-lain juga kami yakin telah pun bersiap sedia meletakkan mikrocip ini ke dalam botol-botol vaksin yang bakal diedarkan seluruh dunia.
Kedegilan WHO untuk memberi tender kepada pengilang-pengilang Zionis ini juga amat mengecewakan walaupun pelbagai surat khabar antarabangsa, badan-badan kesihatan dunia, persatuan-persatuan doktor pakar telah mengecam melalui pelbagai artikel tentang skandal-skandal yang menyelubungi syarikat-syarikat vaksin ini.

(Gambar) Carta skematik sistem mengesan virus yang diperkenalkan oleh Dr. Robert E. Calrson dari syarikat Receptor LLC.
Rasional penggunaan Nano Robot di dalam vaksin H1N1
Seperkara yang perlu kita ketahui ialah mikrocip yang bakal dimasukkan ke dalam badan bukanlah seperti cip-cip CPU komputer yang sebesar ibu jari itu. Mikrocip adalah cip-cip yang telah dikecilkan saiznya dengan kadar elektron yakni 10 kali lebih kecil dari bakteria.

(Gambar) replika mikrocip keluaran Receptor LLC yang bakal diletakkan dalam badan manusia melalui suntikan vaksin.
Bagaimana pula mikrocip-mikrocip akan bergerak di dalam badan?
Kenderaan yang akan membawa mikrocip di dalam badan manusia ini juga bersaiz elektron yang dipanggil Nano Robot. Robot kecil ini akan memegang mikrocip dan bergerak mengikut saluran darah di keseluruhan badan.
Perkara ini bukanlah teknologi masa depan, angan-angan atau fantasi, ianya telah pun dicipta oleh jurutera-jurutera Hitachi Corparation sejak 1990-an lagi. Malah idea pembinaan nano robot bagi kegunaan perubatan pula diilhamkan oleh Dr. Jose MR. Delgado pada 1974. Ketika itu Dr. Jose adalah Pengarah Jabatan Neuropsikatri di Universiti Yale, Amerika.

(Gambar) contoh replika nano robot yang ditunjukkan di dalam majalah Popular Science
Antara ciri-ciri lain Nano Robot ialah saiznya 50,000 kali lebih kecil dari saiz rambut manusia. Ia mempunyai ingatan terbina dalam (Built-in Memory) melebihi 512 kilobyte. Selain itu, pergerakannya juga adalah berasaskan frekuensi ELF. Kemungkinan nano robot juga telah mengalami evolusi teknologi yang lebih canggih pada masa sekarang.
Tujuan meletakkan mikrocip
Tidak lain tidak bukan tujuannya adalah untuk mencuri maklumat manusia secara rambang dan mengkordinasi sistem biologi badan. Bukanlah suatu perkara yang mustahil untuk kapitalis Zionis menyimpan data-data berpuluh-puluh juta manusia seluruh dunia yang dimasukkan mikrocip.
Sebagai contohnya, komputer mainframe (pengkalan data utama)yang dibekalkan syarikat IBM Corp. kepada syarikat kewangan China pada 1999 mampu memproses semua maklumat kewangan seramai 1 billion orang dalam sesuatu masa.
Sekiranya teknologi mainframe pada 1999 sudah mampu memproses maklumat 1 billion orang, apatah lagi pada era 2009 ini. Oleh itu, penyuntikan mikrocip sebagai pencuri maklumat penduduk dunia yang berpuluh-puluh juta adalah tidak mustahil.

(Gambar) contoh mainframe yang menyimpan berbilliion maklumat
Kami percaya, nano robot yang dihasilkan pada era sekarang mampu menyelinap di saluran-saluran darah pada otak manusia. Kemungkinan juga nano robot ini sudah mencapai tahap boleh memuat turun perisian-perisian pemikiran dari pusat pengkalan data ke masyarakat seluruh dunia hanya melalui gelombang satelit.
Wallahu’alam …
P/S : Wabak selsema babi sememangnya satu bala kepada manusia tetapi sebenarnya ia bala kepada umat Islam yang tidak mahu berfikir dan membaca.

40 responses so far ↓
1 ley // Sep 4, 2009 at 4:05 am
Sungguh menarik.
Artikel terkandung hujjah yg penuh berkemungkinan.
2 zarah // Sep 4, 2009 at 8:08 am
artikel dalam blog ni sangat bagus, semoga penulis dapat meneruskan dalam karya2 dan pengkajian yang bermutu
tapi saya rasa, patut dibuat kajian lagi mengenai peranan dan pengaruh yahudi di Malaysia ini. Sebagai contoh :
1. penggerakkan konsep ‘freedom & democracy’ yang dilaung2kan oleh US dan kini juga telah menjadi tunjang dalam perjuangan sebuah parti politik pembangkang di Malaysia
2. kebetulan penggunaan bendera sebuah parti politik yang menyerupai mata, seperti mata dajal
3. penasihat parti politik tersebut yang mempunyai beberapa jawatan2 penting di US dimana organisasi tersebut digerakkan oleh Illuminati, seperti world bank dan hubungan rapat nya dengan ramai orang2 yahudi yang menyokong zionisme.
diharap idea ini dapat membuka mata mengenai situasi sebenar yang berlaku di Malaysia.
3 efairy // Sep 4, 2009 at 8:48 am
Artikel yang menarik dan amat bermanfaat. Teruskan menyelongkar dan mendedahkan konspirasi dunia. Perancangan mereka cukup hebat tetapi perancangan Allah lagi maha hebat.
kepada zarah- penasihat itu juga pernah mendapat anugerah dari University Georgetown iaitu university Jesuit.
info University Georgetown-http://en.wikipedia.org/wiki/Georgetown_University
Apa itu Jesuit?- http://holywar-efairy.blogspot.com/2009/07/secret-society-jesuits-society-of-jesus.html
Wallahualam.
4 anonymous // Sep 4, 2009 at 12:24 pm
saya juga ade pnah dgr gak pasal RFID chip ni.. ia dirancang oleh rockefeller utk mengawasi pergerakan manusia dan utk byk lg tujuan …
5 mann_bravo // Sep 4, 2009 at 2:47 pm
mungkin juga salah satu kaedah untuk mencari manusia akhir zaman seperti mana didalam artikel terdahulu ..
http://ibnuyaacob.com/?p=78
http://ibnuyaacob.com/?p=86
6 anti yahudi // Sep 4, 2009 at 7:26 pm
sangat bagus info ini…saya harapkan owner memberi keizinan kepada saya untuk menyebarkan maklumat ini sesegera yang mungkin untuk kita semua tahu selok-belok perjalanan agenda Yahudi laknatullah ini…izinkan saya
7 castro // Sep 4, 2009 at 9:23 pm
pihak illuminati memang memerlukan maklumat2 ttg manusia. Data2 seperti minat dan kecenderungan manusia amat bernilai bagi kapitalis2 supaya mereka boleh menguasai pasaran dunia dengan mengetahui apa yang di inginkan manusia mengikut demografi. Laman2 web sosial seperti myspace,friendster, Facebook DLL adalah contoh2 di mana kapitalis2 mengiklan kan produk mereka mengikut kecenderungan seseorang.
Wallahu’alam …
8 TAYADIHMAYSIA // Sep 4, 2009 at 11:24 pm
salam,
mohon disalin & tampal di http://www.duniacacamarba.blogspot.com.
tk!
9 melati // Sep 5, 2009 at 2:42 pm
Salam, blog yg sangat menarik. terima kasih.
10 Knowledge Is Power!! // Sep 5, 2009 at 4:13 pm
brilliant information…beware of dajjal conspiration…fitnah dajjal di akhir zaman..sesiapa yang berpegang kepada Al-quran dan sunnah nabi muhammad S.A.W..nescaya selamat lah dunia +akhirat!..Teruskan usaha anda…erm..hati2..anda juga sedang diperhatikan……
11 muaz // Sep 6, 2009 at 5:32 pm
info pasal RFID chip ni ade dlm siri the arrivals episode 16…. klu nk tau lebih lanjut buka youtube n search “the arrivals pt 16″
12 naz // Sep 8, 2009 at 10:14 am
sesungguhnya peperangan itu tipu daya..wahai saudara-saudaraku kuatkan ukhwah sesama kita..sesungguhnya pertolongan Allah itu dekat..surah as-saff:10
13 farid // Sep 9, 2009 at 7:29 am
kpd zarah, jgn buat konklusi dgn cepat. Yahudi sebenarnya ialah BN.
14 farid // Sep 9, 2009 at 7:32 am
Kpd Zarah lg. Jgn panggil PKR sbg pembangkang krn ada 4 negeri dikuasai oleh mereka. Yg jd pembangkang ialah BN… penuh dgn rasuah!!! pengasingan kuasa dicabuli. Rakyat dibuli!!!!
15 farid // Sep 9, 2009 at 7:34 am
kpd zarah lg. Tahukah anda knp sdr anwar menjadi penasihat kewangan kpd bdn2 tersebut? kerana beliau seorang yg arif tentang kewangan!!! bkn mcm menteri kewangan skang ni.. 60 billion suntikan modal tak nampak apa pon.. Lg satu, org kafir ni respek kat org yg ada maruah n ada pendirian.. Bukan perasuah!!!
16 NT K0n5p1ra51 // Sep 9, 2009 at 3:55 pm
Rujuk kepada Revolusi Perancis…
17 efairy // Sep 9, 2009 at 4:33 pm
Pernah dgr pasal IFC?
Inter religious Commission.
Tahukah anda semua itu adalah pelan dajal untuk One World Religion! Tahukah anda Tony Blair (Knight Of Malta) pergi ke Kota Kinabalu baru2 ini untuk membincangkan Inter Religious Dialoge.
Siapakah penyokong kuat IFC ini??
Sendiri mahu fikir sendiri la. Im not supporting anybody. Tidak perlu kita terlalu fanatik dengan politik kita sekarang kerana semuanya sama just haluan berbeza..
Kembalilah kepada sistem khilafah dan tinggalkan sistem rekaan dajal! Inilah yang sebenarnya. Perjuangkan Islam, inilah perjuangan yang sebenar dan diberkati Allah.
Mohon maaf jika ada salah dan silap.
18 efairy // Sep 9, 2009 at 4:38 pm
ANCAMAN PENUBUHAN IFC DI MALAYSIA
Apa itu IFC(Inter Faith Commission)
IFC berasal dari IRC( Inter Religion Council ) yang merupakan Suruhanjaya Antara Kepercayaan yang dicadangkan sebagai sebuah badan berkanun yang mempunyai kuasa undang-undang yang boleh mengubah ajaran sesetengah agama(cth: Agama Islam) atas desakan penganut agama lain. IFC berfungsi seakan SUHAKAM yang turut menerima dan melayan aduan berkaitan agama.
IFC ditubuhkan oleh Malaysian Consultative Council Of Buddhism, Christianity, Hinduism dan Sikhism atau singkatannya MCCBCHS ataupun Majlis Perundingan Malaysia Agama Buddha, Kristian, Hindu dan Sikh melalui memorandum bertarikh 21 Ogos 2001 kepada Majlis Peguam Negara.
Matlamat Penubuhan IFC
IFC ditubuhkan untuk membolehkan mereka meminda beberapa ajaran asas Islam yang boleh merosakkan akidah umat Islam serta lebih berpihak kepada orang bukan Islam.
Ancaman Daripada 14 Tuntutan IFC Terhadap Umat Islam
1.
Seseorang anak yang dilahirkan oleh ibubapa Islam tidak seharusnya secara terus menjadi orang Islam.
2.
Orang-orang bukan Islam yang telah memeluk Islam hendaklah diberikan kebebasan untuk kembali ke agama asal mereka(murtad) dan tidak boleh dikenakan tindakan undang-undang.
3.
Sebarang kes pertukaran agama orang Islam kepada bukan Islam tidak sepatutnya dikendalikan oleh mahkamah syariah tetapi dikendalikan oleh mahkamah sivil.
4.
Tidak perlu dicatatkan di dalam kad pengenalan seseorang Muslim bahawa ia beragama Islam
5.
Orang bukan Islam tidak perlu dikehendaki menganut Islam sekiranya ingin berkahwin dengan orang Islam. Orang Islam hendaklah dibenarkan keluar daripada Islam(murtad) sekiranya ingin berkahwin dengan orang bukan Islam tanpa boleh dikenakan tindakan undang-undang.
6.
Seseorang atau pasangan suami-isteri yang menukar agamanya dengan memeluk Islam tidak patut diberikan hak penjagaan anak.
7.
Orang-orang yang bukan Islam yang mempunyai hubungan kekeluargaan dengan seorang yang memeluk Islam hendaklah diberikan hak menuntut harta pusakanya selepas kematiannya..
8.
Kerajaan hendaklah menyediakan dana yang mencukupi untuk membina dan menyelenggara rumah-rumah ibadat orang bukan Islam sebagaimana kerajaan menyediakan dana yang serupa untuk masjid.
9.
Orang-orang bukan Islam hendaklah dibenarkan dan tidak boleh dihalang daripada menggunakan perkataan-perkataan suci Islam dalam percakapan dan sebagainya.
10.
Bibel dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Indonesia sepatutnya dibenarkan untuk diedarkan kepada umum secara terbuka.
11.
Pelajaran agama bukan Islam untuk penganut agama itu hendaklah diajar di semua sekolah.
12.
Program-program berunsur Islam dalam bahasa ibunda sesuatu kaum hendaklah ditiadakan. Program dakwah agama lain selain Islam pula hendaklah dibenarkan untuk disiarkan dalam bahasa ibunda masing-masing.
13.
Orang-orang Islam yang membayar zakat tidak sepatutnya dikecualikan daripada membayar cukai pendapatan dan wang hasil zakat sepatutnya digunakan juga untuk keperluan orang-orang bukan Islam.
14.
Sepatutnya islam tidak disebut sebagai pilihan pertama masyarakat Malaysia seperti dalam soal pakaian menutup aurat kepada pelajar sekolah.
Ancaman Utama IFC terhadap Islam
1.
Membuka ruang seluas-luasnya kepada orang bukan Islam mencampuri Hal Ehwal Agama Islam.
2.
Menjadikan undang-undang Allah pertu tunduk kepada norma-norma antarabangsa yang dicipta manusia yang jelas menjejaskan aqidah.
3.
Orang-orang Islam bebas melakukan apa saja tanpa batasan.
4.
Orang-orang Islam bebas untuk murtad.
5.
IFC berhak untuk menentukan status agama seseorang.
Sebagai umat Islam yang berpegang teguh kepada ajaran Islam yang disampaikan oleh Nabi Muhammad S.A.W., kita haruslah menentang sekeras-kerasnya penubuhan IFC. Tiada satu pun agama di dunia ini yang sanggup menerima campurtangan oleh mereka yang bukan penganutnya. Penubuhan IFC pastinya akan menimbulkan ketegangan antara agama yang bakal menggugat keselamatan negara.
19 efairy // Sep 9, 2009 at 4:55 pm
Check this out..
http://www.youtube.com/watch?v=Ai6VvvDvtGI
20 Mujahiddin // Sep 14, 2009 at 2:16 am
kepada farid, Saudara jgnlah terlalu taksub dgn perkembangan politik di malaysia, jgn sesuka hati membuat spekulasi tentang pemimpin kita sendiri. Anda kena nilai dan kaji sendiri yang mana betul dan yang mana salah, tak semua manusia ni sempurna. Jangan terlalu taksub sehingga tergadai maruah bangsa, tak guna sekiranya nasi dah jadi bubur
21 mann_bravo // Sep 14, 2009 at 3:06 am
yang baik itu dari Allah .. yang salah itu dari kita sendiri …
cuba tengok link ini ..
http://www.khalidsamad.com/2008/12/pengumuman-interfaith-dialogue-on.html
22 RS // Sep 15, 2009 at 10:11 am
Orang-orang politik tidak boleh menyatukan umat. Bukan golongan ini .Tunggu dan lihat sahaja.
23 Angin // Sep 27, 2009 at 5:37 pm
aku rase memang banyak org politik terlibat dengan freemanson tak kirala samada dari pkr atau bn…dua2 same je…kan baru2 ni (xla baru sgt) menteri pertahanan kita ade jumpe dengan menteri pertahanan israel…ape kes? klu betul2 malaysia tak sokong israel, kenape tak putuskan hubungan diplomatik dengan israel? kenape masih ikut sistem kafir? kenape ikut care hidup kafir?
24 jimie // Sep 28, 2009 at 3:04 am
Sekadar berkongsi:
anda boleh download tips2 percuma mengenai panduan tangani virus H1N1 di sini –> http://www.tipsihat.com/index.php?ref=jimie
25 Obefiend // Sep 30, 2009 at 9:59 am
more anti jew rhetoric?
more tin hat looney theories? only a muslim could come out with such looney ideas such as this poorly researched article
i laughed at your theories.
its amazing how the stupid fundamentalist muslim seems to have the same braindead ideas as the fundamentalist christians and racist white power movement
you guys should have an orgy , drink some beer and then have a hoe down after bashing more jews
the future of nanotech robots fixing our body is hundreds of year away. the idea was first brought forward in the late 60. 50 years on we are not even close to realising this idea.
whatever lah. enjoy living in ignorance.
26 nabila // Oct 1, 2009 at 3:26 am
obefiend..i dont’ what r u really are..muslim or jewish or christian??
yr face looks like malay and has effi nazrol saharuddin as yr name..? y don’t u chg yr name to michael or george bush or alex , then?sound likes more modern and intelligent rite??
if u r not belive with the theories,don’t laugh with other people believes..and please dont’ humilate other muslim members when u asking them to drink some beer..
think before you say anything.!!!
27 mann_bravo // Oct 1, 2009 at 5:53 am
just for info … ingat pasal kes .. polis belasah pesalah .. dalam laman web malaysia today atau malaysiakini .. kalau tak silap aku … bln june 2009
mamat obifiend nie laaa orang nya … check this out …
http://obefiend.blogspot.com/2009_06_01_archive.html
layari laaa .. blog mamat tuh … bg aku dia nih agak “open” … jd maybe dia tak nampak apa apa konspirasi yahudi dan sekutunya … kalau dah duduk dialam “mewah” sure tak perasan … aku dah lama juga nengok blog dia .. pada andaian aku … mamat nih “biasa” ajer … tada apa istimewa .. tp pada pandangan orang lain entah laaa …
tetapi agak pelik kan … bila saudara seislam sendiri mempertikaikan sesama saudara islam yang lain, aku tak kisah laaa berlainan pendapat … tp kalau statement “lain macam” … entah laa …
28 xull // Oct 2, 2009 at 2:59 am
Hm… just tekaan rambang…
Agak2 nye la kan, krisis politik kat m’sia ni agenda illuminati ke?
1) Merasuah n membongkarkannye -> so we can destroy each other who in our very own belief
2) Tiupkan isu2 sensitip -> so we can fight with other races -> xpyh diorg campur tgn
3) Monopoly Ekonomi -> sykt yahudi dah byk kat m’sia -> Starbuck ETC (owner dia dpt award friend of zion kan?)
…..
byk lagi kalo nak pikir.
dari byk2 menda nih, sama je objektif dia –> lalaikan umat islam, gangu focus kita dr pikirkan kedatangan dajal.
Anyway, just random guessing..
29 77 // Oct 3, 2009 at 8:14 pm
kemungkinan benar tentang nano robot ini
bagi yg berpengetahuan tentang teknologi nano
boleh memberikan serba sedikit pengatahuan disini.
kemungkinan seluruh manusia telah di masuki oleh ubat ubatan yg mengandungi nano.
wallahualam.
mcm video game CRYSIS dimana org ini boleh jd kuat, hilang, berlari pantas dengan nano suit.
game ini dicipta oleh CRYTEK
lambang CRYTEK adalah bermata satu.
30 syazleen // Oct 7, 2009 at 7:26 am
So what…..? R u suggesting us not to take the vaccine..? Damn. U’re so mean. Dunno where u get the fact..? R that trustable….?
I suggest this admin to reject the vaccinate program. And go out unprotected…
Sure i can see u in the black bodybag.
Sure some stupid will tell me i’m pro-jewish. Hahahahahahahahaha….. So if u’re the muslim saviour, please make the other version of this nano robot to counter the Jewish nano robot. Sure i can kiss my ass for free.
Long live Obifiend. I’m ur follower now.
31 mann_bravo // Oct 7, 2009 at 7:41 am
its up to you syazleen … you have own mind …
i’m sure nobody will label you as pro-jewish, all is your decision … itu “lu punya kubur” sendiri lor .. who bother !!, personally, glad see you here … doesnt matter + or -, everybody can give opinion … including you
whether obifiend try to “hentam” or “perlekeh” any info here, up to him lor … who care !! , lain orang lain pandangan … even you nak jd obifiend follower .. i dont think akan ada orang kisah …. just “marry” with him lor lagi senang … happy ending …
:) atitude smua sama …
whatever it is .. happy dreaming syazleen, may god bless you …
32 Che Nab // Oct 11, 2009 at 3:35 pm
It’s up 2 ur thought whether 2 dis/agree on diz article…diz article may or may not be true…
but I want to stress dat…man made will not be superior than God (Allah) made…to me..i dont really believe in all vaccination programs…if we study more bout human body mechanism..we really knows how brilliant Allah made us to fight against infections…so this H1N1 is not as scary as u may see…. and this whole situation about Illumination…dont take it too serious as it may disturb ur aqidah…do not forget..they might plan this whole thing..but Allah’s plan is more powerful than them…
to obefiend n syazleen…whether ur all Muslims or not…u as ahuman shud behve as a human…not like an animal…ur words shows u r a bit uncivilized…u just talk without thought…ur reference is urselves…may u r lacking in readings n understandings…hope u r movin’ 4wd
33 AMNM // Nov 3, 2009 at 9:59 am
Apa komen tuan tentang perkembangan wajib bagi setiap jemaah Haji menjalani 2 jenis vaksin untuk meningitis dan H1N1….
Isu nya:
- Sudah pasti kedua2 mempunyai unsur khinzir di dalam nya (procine dan genetik khinzir)
- Adjuvant di dalam vaksin amat toksik kerana ia termasuk merkuri, formaldehyde, dan squalene
- Isu yg dibincangkan sekarang, NANOBOTS!
Saya amat bimbang akan berlaku sekiranya perkara ini tidak dibangkitkan….Malahan, kerajaan turut sama bersubahat di dalam kerja2 Dajjal ini…
34 monolog // Dec 1, 2009 at 5:12 am
sekarang vaksin h1n1 dah sampai kt malaysia dan semua yg bekerja di jabatan kesihatan mesti di suntik dengan vaksin ni..saudara aq cakap dah ada dah simptom2 macam pening kepala dan malas nak wat kerja..
35 titan // Dec 5, 2009 at 6:13 pm
apapun tak mustahil. Tapi jika ianya benar terjadi, apa yang perlu kita lakukan?
36 mohammad // Dec 9, 2009 at 5:38 pm
no 1 words frm this article saying ” dont take dis vaxin” la syazleen….even d nano robot vaxin is being injected on human body i don think dey can control n manipulate them la… yg ko nak glabah ni asal??? commecter on dis blog cool jer….
2 obefiend: i don think u read dis blog fully..if u read them, these conspiracy’s research are being studied worldwide include dis country..dis blog only revealed d up 2 dat results n summarize plus revealed d theories behind d research done…
37 kuye // Jan 7, 2010 at 11:30 am
yang penting.. kita lakukan ibadah kita…jgn lalai dan leka..dan tambahkan ilmu pengetahuan…pasti hidup kita diberkati…AMIN~
38 globalbackpacker // Jan 10, 2010 at 7:50 pm
spot on mate
malaysia in fact dah kena attack since british india company which in fact owned by zionist international bankers
dari zaman penjajahan ‘british’ ( i shall say here Zionist) kat tanah melayu, untill now.
Anyway, adding few other stuff ‘ere:
-zionist illuminati de-population program
-RFID chip implant
-new world order & malaysia
-IFC & new religion & malaysia
-subliminal attack by zionist & malaysia
-food nurition illuminati attack & malaysia
http://globalbackpacker.wordpress.com
Angin,
i agreed with yer statement ‘nape hidup care mereka’
its a real test for Muslim generally, i heard somewhere that ‘ amal Sunnah di akhir zaman umpama genggem bara api”
reference
- Battle of Energy & Ramadhan
http://globalbackpacker.wordpress.com
and another statement comment ” anda sedang diperhatikan”
yes. so far 2 website of mine had been banned / blocked 2 years ago exposing zionist / illuminati/ jesuits stuffs.
so, watch out
39 globalbackpacker // Jan 10, 2010 at 7:59 pm
efairy and semua di sini yg berada di malaysia,
is anyone there have a set /info on the individuals behind MCCBCHS or Majlis Perundingan Malaysia Agama Buddha, Kristian, Hindu dan Sikh ?
cheers!
40 HMBA // Jan 16, 2010 at 8:31 am
Disamping bala..ia juga tertulis di dalam kitab..
apabila dekat kiamat..terjadi wabak yang membawa maut.Disamping gempa-gempa bumi,tanah runtuh,taufan dan pelbagai..
bencana alam.Semuga semua umat islam
kembali kepada syariaat Allah.Quran.
Syariaat Allah tidak diamalkan diseluruh dunia.
Leave a Comment